COMPTE ENRERE per Santiago 2012

dissabte, 3 de juliol del 2010

SEGON DIA DE CAMINO

Avui hem fet el nostre segon dia de ruta del Camino: Portomarín fins a Palas do Rei. Ha estat una jornada intensa. El dia ha començat una miqueta ennuvolat, però hem arribat a Palas amb bon sol. També és cert que es comencen a notar els quilòmetres... Les cames comencen a fer mal, els malucs, les esquenes,... i han començat a sortir les terrorífiques butllofes que tots desitgem que no ens surtin... Unes quantes hem hagut de curar avui. I malgrat aquest cansament i aquest petit dolor, tots presentem unes cares somrients i satisfets d'haver fet aquesta part del camí amb la nostra dedicació i esforç... I a més en arribar a Palas do Rei hem pogut fruir d'una estona de bany a la piscina!!! La veritat és que tot ens està acompanyant i sentim el recolzament de les famílies a tope!!!
MOLTS RECORDS A LES MARES, ELS PARES, ELS GERMANS i GERMANES i tota la FAMILY!!! Us recordem a tots cada dia que passa. I sabem que penseu en nosaltres també a cada moment. Gràcies.
Demà ens espera la nostra jornada reina, 30 quilòmetres, i malgrat això ja estem preparant el sopar perquè després al vespre volem veure el futbol i passar una bona estona. Anirem a dormir de seguida i al dia següent cap a ARZUA, passant per Melide (sí a on fan un pulpos a feira que degustarem segur)...
Arribant a Palas do Rei.

divendres, 2 de juliol del 2010

Ja estem a PORTOMARÍN!!!!

Ja estem fent el Camino de Santiago...
Hem començat en el dia d'ahir el nostre particular pelegrinatge. Vam arribar a les 20:00 a SARRIA i hem passat allà la nit al polisportiu. Diana a les 6:15 del matí!!!! Un senzill esmorzar i cap a Portomarín. DesprésSarria d'unes 6 hores i mitja hem arribat a destí... Tots estem súper contents i il·lusionats amb el Camino. Avui pera això, estem treballant l'ALEGRIA!!! Quin goig fer el camí!!! Fins la propera.