COMPTE ENRERE per Santiago 2012

dimecres, 6 de juliol del 2011

O PEDROUZO-SANTIAGO

I per FI!!!!!!!!!!!
Ara mateix el cronista està escrivint des de SANTIAGO... Avui ens hem aixecat a les 5 del matí, i cap a les 12:30 ja estàvem al MONTE DE GOZO!!! Ha estat una jornada no excessivament llarga però el físic ja estava molt baix per a alguns... Però hem ARRIBAT TOTS I TOTES a SANTIAGO pel nostre propi peu! Arta estem descansant i esgraonadament anem cap a la plaça de l'Obradoiro a veure el Sant i a aconseguir les acreditacions... Aquesta nit ens espera un soparet de pop i productes del país... Demà més!

ARZUA-O PEDROUZO

Unes paraules de la ruta d'ahir... Amb el cansament en les nostres cames, però no en el nostre esperit, i amb un plugim hem sortit de Arzua cap a Pedrouzo. Es tractava de 20 km, però malgrat ser una jornada relativament curta, els estats físics comencen a estar una miqueta mermats... Hem arribat i hem hagut d'esperar fins a les 16:00 per què ens obrissin el polisportiu... Però al final ha estat bé. Fins i tot alguns més agosarats han fet partidet de futbol i de bàsquet... Demà ens aixecarem a les 5. Volem veure sortir el sol de camí... Això és tot. Demà més!!!

dilluns, 4 de juliol del 2011

PALAS DO REI-ARZUA (passant per MELIDE)

Aquesta nit hem tingut la gran alegria i sort de dormir en el ALBERG!!! Genial... Quina manera de dormir... Ens ha costat aixecar-nos. Com sempre els que els hi tocava han preparat l'esmorzar i de seguida peus en el camí. Hem parat a O Coto i la omnipresent "Pepecar" i el Jaume ens esperava. I després d'un mos, cap a MELIDE!!!! Els pops ens estaven esperant... Com podeu comprovar en els fotos!!! Dinar a O Boto i després la part més dura sense dubte de la jornada, la pujada a ARZUA!!! Hem arribat cansats però súper contents... i amb uns peus una mica malmesos... Però res que no ens permeti demà tornar a sortir al CAMINO!!!!


El cronista.