COMPTE ENRERE per Santiago 2012

dimarts, 3 de juliol del 2012

ETAPA 3: PALAS DE REI - ARZÚA


A les 6 del matí ha tocat diana, i els nostres pelegrins s’han equipat per afrontar la etapa reina del nostre camino. Amb cares de respecte i les cames i les esquenes carregades hem començat a caminar. Davant nostre teníem 33 km amb un desnivell acumulat considerable. Al pas de l’equador hem tingut una merescuda recompensa, tastar el famós Pop a la gallega a la població pulpera de Melide.
La llargada del recorregut ha fet que féssim una aturada per dinar a 8 km de l’arribada. Un bon entrepà de tonyina amb la corresponent dosi de fruita ens han donat les forces suficients per arribar a Arzúa amb les forces renovades. Els nostres pelegrins han superat amb nota l’etapa i les bullofes han estat protagonistes en la consulta de l’equip mèdic. Per sopar un bon plat d’arròs a la cubana amb ou ferrat i petxuga arrebossada de segon. En la vida del grup de pelegrins regna la bona companyonia i els nostres pelegrins superen cada dia els valors proposats (compromís, confiança, companyerisme,...)
Des terres gallegues els pelegrins envien records als seus familiars i els nostres seguidors del blog, especialment a l’Ivan que ens transmet la seva il·lusió dia a dia.






Demà ARZÚA - O PINO (20 KM)
BUEN CAMINO!

2 comentaris:

  1. ANIMS PELEGRINS !!!!!!! DESDE CATALUNYA US SEGUIM
    DIA A DIA I VEIEM QUE SOU TOTS UNS CRACKS

    ResponElimina
  2. Quina bona cara que feu tots, quina enveja que em feu, amb aquest blog és com poder caminar una estoneta al vostre costat i compartir una pessigada del que us dona el camino.
    Poseu Il•lusió en cada pas, deixeu-vos emocionar.
    Ivan

    ResponElimina